Српски | EnglishГалерије видео клипова

Теренска настава из СТРУКТУРНЕ ГЕОЛОГИЈЕ

Теренска настава из Структурне геологије обављена је успешно на полигону Копаоник-БРЗЕЋЕ, почетком месеца јула (06.-09.06.2014).Енергија знања - снимак емисије која је емитована 30.11.2013. нa РTВ1Прилoг o Руднику Црвeни Брeг eмитoвaн нa РTВ1:Кроз време и Србију 2012

У склопу пројекта "Кроз време и Србију 2012" снимљен је документарни филм "Кроз време и Србију" чији су актери страни студенти који су 2011. године учествовали у овом пројекту.

У овом филму учествовао је и студент нашег факултета Moses Maalidafea Tantuoyir.

Поред утисака са путовања кроз универзитетске градове Србије, студенти у филму говоре и о својим искуствима везаним за живот и студирање у Србији и уз корисне и духовите савете позивају нове генерације страних студената да дођу да студирају на нашим универзитетима.

Циљ пројекта "Кроз време и Србију" је упознавање страних студената са историјом, културом и обичајима Србије и иницијатива за поновни долазак страних студената на универзитете у целој Србији, као и ширење мултикултуралности и толеранције међу младима. СКОНУС овај пројекат организује већ две године узастопно, са жељом да прерасте у традицију. Пројекат је подржан од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, као и Министарства спољних послова.

Преузмите документарни филм - величина фајла ~500MB


Или погледајте директно: